Σποτ ΚΕΘΙ - Προσφυγόπουλα

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διακρατικα Εκπαιδευτικα Προγραμματα των Σχολειων μας

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΡΑ :

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

 

 

Νίτσιου Ελένη

Λεγάκη Μιχαέλα

 

Τηλ.: 2144089930 - 959 (εσωτ. 502)

 

Ηλ. Διεύθυνση : prosopiko@dipe-anatol.att.sch.gr 

 

Διεύθυνση: 19ο χλμ. Αθηνών - Μαρκοπούλου

(1ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου) - Τ.Κ. 19002 Παιανία

 

 

 

Αποστολή δικαιολογητικών στα πλαίσια των αιτήσεων μεταθέσεων/βελτιώσεων/οριστικών τοποθετήσεων 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μεταθέσεων/βελτιώσεων/οριστικών τοποθετήσεων των εκπαιδευτικών Π.Ε. για το σχ. έτος 2020-2021 εκπνέει την Τρίτη, 17/11/2020 και καθώς διαπιστώθηκε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν υποβληθεί τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων ότι:

  •      Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν αφενός να δηλώσουν τα δικαιολογητικά στο πεδίο «Παρατηρήσεις» της ηλεκτρονικής αίτησης και αφετέρου να τα αποστείλουν ηλεκτρονικά σύμφωνα με τις οδηγίες της Εγκυκλίου Μεταθέσεων στο κεντρικό e-mail της Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής (βλ. σελ. 3-4 της Εγκυκλίου).
  •     Πιστοποιητικά όπως Βεβαίωση Γέννησης, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ή Υπεύθυνη Δήλωση κ.α. μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο www.gov.gr (ενδεικτικά παραπέμπουμε στις σελίδες https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia και https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses ).
  •     Σύμφωνα με την Εγκύκλιο Μεταθέσεων 2020-2021, σελ. 3, η αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών γίνεται από την Υπηρεσία, όπου αυτή προβλέπεται. Σας εφιστούμε ωστόσο την προσοχή, ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, οι Υπηρεσίες λειτουργούν στο 50% με φυσική παρουσία και λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων η αυτεπάγγελτη αναζήτηση ενδέχεται να παρουσιάσει καθυστερήσεις. Επίσης επειδή πολλοί εκπαιδευτικοί αποστέλλουν οι ίδιοι τα εν λόγω δικαιολογητικά και προκειμένου να μην υπάρχει αλληλοεπικάλυψη με την ενδοϋπηρεσιακή αναζήτηση, παρακαλούμε, όσοι επιθυμούν την αυτεπάγγελτη αναζήτηση των δικαιολογητικών τους, να το αναγράψουν στο πεδίο «Παρατηρήσεις» ή εφόσον έχουν ήδη οριστικοποιήσει την αίτησή τους, να μας ενημερώσουν σχετικά με μήνυμα.
  •    Ειδικά οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί της Ειδικής Αγωγής Ε.Α.Ε. οφείλουν να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης (χωρίς να δηλώσουν σχολικές μονάδες) μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ανεξαρτήτως εάν τα κατέθεσαν κατά τον διορισμό τους. Τα δικαιολογητικά αφορούν συγκεκριμένα στην τεκμηρίωση των δηλωθέντων στην αίτησή τους και πρέπει να αποσταλούν εκ νέου, προκειμένου να επισυναφθούν στην αίτησή τους.

Με εκτίμηση

Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

 


WWW.GOV.GR

gov

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"

diavgeia all logo

Latest News