Σποτ ΚΕΘΙ - Προσφυγόπουλα

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διακρατικα Εκπαιδευτικα Προγραμματα των Σχολειων μας

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΡΑ :

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

 

 

Νίτσιου Ελένη

Λεγάκη Μιχαέλα

 

Τηλ.: 2144089930 - 959 (εσωτ. 502)

 

Ηλ. Διεύθυνση : prosopiko@dipe-anatol.att.sch.gr 

 

Διεύθυνση: 19ο χλμ. Αθηνών - Μαρκοπούλου

(1ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου) - Τ.Κ. 19002 Παιανία

 

 

 

Επισήμανση σχετικά με τις αιτήσεις μεταθέσεων Π.Ε. 2020-2021

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ: Τα δικαιολογητικά μετάθεσης πρέπει να αναγράφονται και στο πεδίο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ" στην αίτηση μετάθεσης. Μετά την οριστική καταχώριση της αίτησης, τα δικαιολογητικά πρέπει να αποστέλλονται ως αρχείο και ηλεκτρονικά και σύμφωνα με τα δηλωθέντα στο κεντρικό e-mail της Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Για τυχόν ερωτήματα σχετικά με την Εγκύκλιο παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε μαζί μας στο ίδιο e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Όσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στη Διάθεση της Δ/νσης, καθώς και οι νεοδιόριστοι και οι μεταταγμένοι, πρέπει οπωσδήποτε να αιτηθούν μετάθεση/βελτίωση-οριστική τοποθέτηση έως και τις 17/11/2020, όπως ορίζεται από την Εγκύκλιο των Μεταθέσεων Π.Ε. 2020-2021.

 * Παρακαλούμε πολύ για την προσεκτική ανάγνωση της Εγκυκλίου Μεταθέσεων και σας εφιστούμε την προσοχή ότι η αίτησή σας επέχει την έννοια της Υ.Δ. Σε περίπτωση ερωτημάτων παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά πρότου προβείτε σε οριστικοποίηση!

Με εκτίμηση

Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

WWW.GOV.GR

gov

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"

diavgeia all logo

Latest News